Aqua Walker factory and manufacturers | Fitmax

aqua Walker

Pondok Description:

Pigura awak aqua Walker dijieunna tina 316L stainless steel. Éta foldable, kirang spasi nempatan. The buoyancy dina caina, mantuan ngurangan stress dina sendi keur aman exercising. Kalawan lalawanan cai urang, kalawan cara anu pangalusna pikeun ngahontal hiji workout cardio sarta tetep fit. Tahan handles leutik, laksana leungeun anjeun sarta suku. Leupaskeun handles leutik, laksana suku anjeun wungkul.


jéntré produk

Tags produk

1. Diménsi: 848x784x1120mm |
2. Beurat Net: 23kg
3. Kasar Beurat: 26kg
4. Bahan:
a) kotakna: stainless steel 316L, ketebalan tina pipa baja: 2.0mm
b) pedal: pe
5. Surface perlakuan: Electrolytic eunteung Polandia
6. Rek: 3 taun
7. Paket: diimpor karton corrugated, ganda karton lapisan, Diménsi: 1130x900x210mm, 108SETS / 1x20GP.

fitur :

The aqua Walker ieu dijieun kalayan kualitas luhur AISI316L stainless steel featuring panyalindungan anti karat luyu jeung standar internasional. Beungeut produk migunakeun polishing electrolytic na palapis anti corrosive keur ngajamin durability tur kageulisan anu produk.
Disassembled na ganda handrails design ngajamin kasalametan latihan. Cocog jeung sesepuh jeung ngalatih sarta boga perlakuan ojah budi underneath cai.

aplikasi :

The aqua Walker bisa dipaké di sagala rupa tempat kayaning Bulan, Spas, ngojay pools, Kaséhatan jeung klub Cimerak, klub Rékréasi, puseur Médis, Imah, Sakola, tim Olahraga jeung saterusna.

Ngeunaan Aqua Kabugaran:

Aqua kabugaran mangrupakeun tipe anyar tina latihan aérobik, éta ngahimpun sadaya kelas kabugaran dina caina. Aqua kabugaran bisa nguatkeun fungsi fisiologis, ngamajukeun sirkulasi getih jeung régulasi métabolisme, Samentara éta ngurangan karuksakan disababkeun ku latihan. Aqua kabugaran anu dipigawé kalawan rupa asesoris (sapédah, treadmill, palatih elliptical, jsb); eta mangrupakeun senang raga.

kauntungan:

The aqua Walker mangrupakeun parabot multifunctional, ngagabungkeun mangpaat rowing, cross-nagara ski, stepping na Ngabuburit, ngamungkinkeun latihan simultaneous suku jeung leungeun.
Hal ieu utamana dituduhkeun pikeun: leungitna beurat, pengobatan osteoarthritis, terapi fisik, deui tatu hip, latihan cyclist, kabugaran aqua, manula, kasakit rematik sarta kabugaran fisik sacara umum.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!