• aqua-cycle
  • aqua-cycle
  • aqua-cycle
Wilujeng sumping di ramatloka kami

Kitu Kunaon Fitmax

bisnis utama ngamekarkeun tur diobral pakakas latihan aqua.
  • kualitas

    kualitas

  • kandang

    kandang

  • kaamanan

    kaamanan

  • episien

    episien

Tentang Kami

Qingdao Fitmax Kaséhatan Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji braches of Qingdao Sun Grup Co., Ltd., éta ieu didirikan dina 2014, bisnis utama ngamekarkeun tur diobral tina wengkuan bisnis latihan aqua equipment.Company urang ngandung Aqua sapédah, Aqua Walker , Aqua treadmill, Aqua Elliptical palatih, Aqua Trampoline sarta kolam renang. produk urang anu saé pilari ku well-dimekarkeun teknis na ogé narima ku aréa bisnis utama consumers.Company urang nyebarkeun sakuliah Amérika Kalér, Eropa, jeung Australia. Simkuring meunang pasar kasuksésan ngaliwatan sapuluh taun kaliwat di AS Tilu bikes aqua dirancang sarta dihasilkeun ku parusahaan urang anu pohara populér di States.And Serikat kami ayeuna expending pasar domestik. Di sagigireun rupa tumuwuh, produk na nu aub dina leuwih industri di momen. Teu ukur bisa urang ngajamin pesenan badag dina jadwal tapi ogé ngatur specialproductions pikeun pesenan leutik kalawan sababaraha model atawa sampel.

  • ffsaf
  • wwwa

newsletter

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!