Underwater Treadmill- kinurmatan - Qingdao Fitmax

Underwater Treadmill- kinurmatan

Short Description:

Pigura awak saka treadmill jero banyu mulya digawe saka 316L stainless steel. Nangani wis integrally kawangun lan lumahing iki electrolytically polesan kanggo nambah kinerja Nyegah teyeng. Tabel mlaku bisa lempitan kanggo gerakan gampang lan daya papan. Mlaku mor lancar karo poros rolling lan menehi efek pijet.


Detail produk

Tags Product

1. Ukuran: 1430x612x1470mm
2. Bobot Net: 42kg
3. Gross Bobot: 55kg
4. Material:
a) Frame: Stainless 316L, kekandelan saka steel pipe: 1.5mm
b) Rollers & prewangan: Stainless steel 316L
c) sabuk mlaku : Nylon lan serat kaca
5. pangobatan lumahing: disapu resik, Manganese polish
6. Warranty: 1 taun
7. Paket: Diimpor karton corrugated, pindho lapisan karton. Ukuran: 870x640x460mm, 1340x680x170mm, loro cartons saben pesawat, 54Sets / 1x20GP

Feature :

Treadmill jero banyu diprodhuksi kanthi kualitas dhuwur AISI316L stainless steel nampilaken pangayoman anti-teyeng sesuai karo standar internasional. Permukaan ing produk migunakake polishing Manganese lan lapisan anti corrosive kanggo njamin kekiatan lan kaendahan saka produk. Iku dilengkapi arah stainless steel lan rollers, nilon lan serat kaca mlaku sabuk njamin lampahing lan stabilitas nalika mlaku.

Foldable frees munggah ruang lantai lan rollers kanggo nggawe gerakan gampang. Nyukupi kabutuhan pelanggan beda lan nyedhiyani pengalaman olahraga nyaman kanggo pelanggan ing macem-macem aspèk.

aplikasi :

Treadmill jero banyu bisa digunakake ing pirang-pirang panggonan kayata Hotels, Spas, Kolam Kolam, Health lan klub fitness, klub Recreation, pusat Medical, Home, Sekolah, tim Olahraga lan ing.

 About Aqua Fitness:

Aqua fitness punika jinis anyar saka ngleksanani erobik, ndadekke siji kabeh kelas fitness ing banyu. Aqua fitness bisa ngiyataken fungsi fisiologis, ningkataké getih circulation lan  angger-angger metabolis, Kangge ngurangi karusakan disebabake ngleksanani. Aqua fitness wis dileksanakake karo macem-macem aksesoris (mancal, treadmill, trainer elips, etc.); iku fun olahraga.

Wuku:

Treadmill jero banyu ngasilake keuntungan saka kegiatan mlaku klasik lan nempatno ora kaku ing joints, mbenakake imbangan awak lan getih circulation. Aqua mlaku uga salib latihan banget kanggo kabeh olahraga lan cara banget kanggo menehi hasil karo utawa nyegah ciloko. Mlaku banyu mbantu atlet tatu waras tanpa rusak tingkat fitness kang.
Punika utamané dituduhake kanggo: bobot mundhut, perawatan saka osteoarthritis, fisik therapy, bali lan ciloko hip, fitness aqua, wong tuwa, penyakit rematik lan fitness fisik ing umum.

1 (6)  1 (7)


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!