• aqua-cycle
  • aqua-cycle
  • aqua-cycle
Wilujeng Sumping

Dadi Apa Fitmax

bisnis utama iku berkembang lan Advertisement saka peralatan ngleksanani banyu.
  • Quality

    Quality

  • stabil

    stabil

  • keamanan

    keamanan

  • efisien

    efisien

Babagan awake dhewe

Qingdao Fitmax Health Technology Co., Ltd. iku salah siji saka braches saka Qingdao Sun Group Co., Ltd., iki diadegaké ing 2014, bisnis utama iku berkembang lan Advertisement saka orane katrangan bisnis ngleksanani aqua equipment.Company kang ngandhut Aqua bike, Aqua walker , Aqua treadmill, Aqua elips Trainer, Aqua Trampoline lan kolam renang. Produk kita sing becik looking karo uga dikembangaké-technical lan uga ditampa dening area bisnis utama consumers.Company kang nyebar ana ing sakabehing Amerika Utara, Eropa, lan Australia. We menang pasar sukses liwat sepuluh taun kepungkur ing AS ing telung pit aqua dirancang lan diprodhuksi dening perusahaan kita banget populer ing States.And Inggris kita saiki pengeluaran pasar domestik. Kejabi macem-macem akeh, sawijining produk sing melu ing liyane industri ing wayahe. Ora mung bisa njamin pesenan gedhe ing jadwal nanging uga ngatur specialproductions pesenan cilik karo macem-macem model utawa sampel.

  • ffsaf
  • wwwa

newsletter

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!